Bülkenin en son ihtiyaç duyacağı şey, kardeş kavgasıdır! GİZLİ İKTİDAR hep içeriyi karıştırarak egemenliğini sürdürdü! Her defasında ama her defasında bunların oyununa geldik!
Oyunu, senaryoyu okuyamadık! Kurguyu çözemediğimiz için başımıza geçirilmek istenen çuvalı göremedik! Perde arkasına geçemediğimiz için sahneye sürülenlerle itişip kakıştık! Oysa Türkiye, CUMHURİYET'in kuruluşundan bu yana gizli güçle karşı karşıya gelmedi!
GELEMEZDİ! Çünkü onları altedecek gücümüz, birliğimiz, beraberliğimiz ve paramız yoktu! Tam belimizi doğrultmuşken, darbecilerden, cuntalardan, ekonomik tetikçilerden, Gezi'cilerden, PKK'yı yeşertmek isteyenlerden, faiz lobisinden kurtulmuşken, BARONLARA darbe indirmişken içerisi bu kez bambaşka bir şekilde karıştırıldı!
Taş hiç de uzaktan gelmedi!
Belki hükümet de aşınacak! Erdoğan zor durumda kalacak! Ama KARŞIDA boylu boyunca duran güç kazanamayacak! Çünkü Türkiye'ye elbise biçenler ne Erdoğan'ın ne de onların kazanmasına izin verir!
2002'den bu yana atlatmadığı TEHLİKE kalmayan Erdoğan, şimdi de yakınına kadar gelmelerine izin verdiği ekiple karşı karşıya!
Geri dönülmez bir yola girildi!
Belli ki Türkiye yeni bir senaryo ile karşı karşıya getirildi! Daha doğrusu günün birinde kullanacakları enstrümanları şimdi piyasaya sundular! Suistimal yapanların üzerinden koca bir devlet çökertilmek istendi! Yürüyüşü kesilmek istendi! Türk-
Kürt 
kucaklaşmasının önü alınmak istendi!
Erdoğan'sız AK PARTİ için bir kez daha start verildi! Gelinen noktada AKIL devredışı kaldı! Yolsuzluk DOSYASIüzerinden 7 Şubat'taki gibi oklar BAŞBAKAN'A çevrildi!
Başından beri AK Parti'nin içinde yer alan ve BARONLARIN gizli adamı olan ve hiç ortada görünmeyen isim için"O BAŞBAKAN OLSUN!" imzası atıldı!
Yazılacak çok ama çok şey var! Ben yazmak yerine FÖTR ŞAPKALI dostuma ulaşmayı tercih ettim! Uzun zamandır ortalarda yoktu! Zaten ulaşmak da çok kolay değildi! Denedim. Israrla hem de!
Buldum...
Televizyon programından sabaha karşı çıkmama rağmen uykusuz kalıp istediği yere gittim! Ne dinleyecek ne de not alacak halim kalmıştı! İlk kez simsiyah elbiselerle karşıladı! Sadece elinde kırmızı bir saat vardı!
Neyin peşinde olduğumu biliyordu!
İsmini soramadığım bir bitki çayı ikram etti! Bir anda kendime geldim. Isıtıcılarla bahar havası yaratılan bahçesinde sohbete daldık! Yazamayacağım çok şey söyledi!
Güneş kendini gösterdiğinde hiçbir şey bilmediğimi düşündüm!
Şoke olmuştum!
Söylediklerinin hafızamda hemen eşleştirmesini ve sağlamasını yaptım!
Sonsuz derecede doğru ve haklıydı!
İşte sizlerle paylaşabileceğim küçük DEV sohbet! 
 Neler oluyor? Ortalık yangın yeri gibi! Şimdi saldırıya geçenler, 2 yıl önce dev bir grubun desteğini arkasına aldı! Anlaşma yapıldı! Uzatmayayım! KOÇ GRUBU ile el sıkışıldı! Adım adım kimin ne yaptığını biliyoruz. Bekliyoruz.
 Neden el sıkıştılar?
Erdoğan'ı götürmek için! Hatta hem Erdoğan'ı hem Fidan'ı! İkisinden de kurtulmak istiyorlar! BARONLAR rahatsız! Türkiye'yi eskiden olduğu gibi oyuncak olarak ellerinde tutmak istiyorlar!
Her aksiyonlarının ana sponsoru olan KOÇ gidişattan rahatsız! 
 Para devrede demek ki?
Elbette! Şimdiki saldırıların arkasında olan ancak bunu göstermeyen ve asla kabul etmeyen kişi, geçtiğimiz dönemde hastalandı! Hastaneye kontrole gittiği söylendi! Biz de baktırdık! Doğruydu! Ama orada birileri birileriyle yeni KURGU üzerinde anlaştı! Biz de olan biteni not ettik! 
 Ne diyorsunuz?
Evet! Anlaştılar! Önceden Erdoğan gitsin, Fidan gitsin deniyordu! Şimdi ise AK PARTİ gitsin deniyor! AK Parti'yi düşürmek için gelecekler! Anlaşma bu! Gerisi laf!
Millet bunu bilsin! 
 Ama rüşvet suçlamaları ve çekilen görüntüler var? Neden bu insanlar davayı düşünmeden hareket ediyor?
Maalesef bu zaafımız! Ama ortada operasyonla ilgili bilinmeyen çok önemli bir ayrıntı var! 
 Nedir?
Bakan oğullarından birinin rüşvet aldığı ve temasta olduğu isimlerle ilgili KAYITLARI kim çekti? 
 Kim?
Polis değil!... 
 Kim o zaman?
Yabancı bir istihbarat teşkilatının mensupları! Çekim işi bittikten sonra hemen o kayıtlar sivil BİRİNE verildi ve oradan da polise intikal etti! Operasyon, TÜRKLER'in çekmediği görüntülerle başlatıldı!
Hatırlarsan uzun bir süre önce Ankara'da herkesi izliyorlar demiştim... Birileri bunu anlamadı! Boş bulunup gelişi güzel hareket ettiler!.. Faturanın koca bir devlete çıkacağını düşünmediler... 
 Şimdi?
4 bakanla ve oğullarıyla kalmayacaklar.
Erdoğan'a kadar çıkmak için yeni dosyalar aranıyor ve üzerinde çalışılıyor! 
 Kim bunlar?
Amerika'da bir kanat, bir yıldır "TAKİP EDİYORUZ!" diye devamlı konuşuyor!
Kürt meselesi ve İran parası BARONLARI hoplattı! Geleceklerini biliyor ve izliyoruz!
Savaş daha başlamadı! Bekle biraz! Bizim de neler yapacağımızı görürsün! 
 İşin sonu ne?
Koç, Sarıgül'ü resmen BAŞBAKAN olarak görmek istiyor! Artık bu gizli saklı değil. Kemal Bey, Amerika'da zaten gerektiğinde ben görevi bırakmaya hazırım dedi! CHP'nin Genel Müdürü olarak görevini eksiksiz yaptı! Arkasında dev gibi YOLSUZLUK dosyaları bulunan birini YOLSUZLUKLA (!) düşmesi planlanan hükümetin yerine geçirmek istiyorlar!
Şimdi saldıranlar da bunun arkasında!
Vahim olan ve görülmesi gereken bu! 
 Peki devlet ne yapıyor? Eliniz güçlü mü gerçekten?
Bekle dedim ya! Nasıl onlar bizi izliyor ve rüşvet kasetlerini çekiyorsa biz de yanlarından eksik olmayan 10 YABANCI ajanı adım adım izliyoruz! Saldıranların KEFİLİ olan ve bunlara şimdiye kadar 80 milyon dolar veren BARONU da biliyor ve takip ediyoruz! 
 Bütün bunlar Sarıgül için mi?
Tabii ki değil! O bir şey değil ki!
Erdoğan MİLLİ biri! Onlar buna karşı!
Ama istedikleri olmayacak! BARONLARIN malikanelerinden bu işler yürütülmez! Artık eski Türkiye yok! Devlete, millete rağmen bir şey yapamazlar! BARONLAR Obama'ya rağmen karar alıp uygulasalar da olmaz! Ricciardone'nin zaten sicili belli!
İmparatorluk yıkılacakmış da o da görecekmiş! Bakalım "yıkılırken göreceği" ne olacak! 
 Her yerden geliyorlar yani?
Tabii ki! NEOCONLAR önde, Kraliçe perde gerisinde! Ve hareketin merkezinin neresi olduğu da çok önemli! 
 Neresi?
Boşver önemli değil! 
 Olur mu hiç?
Tamam! Saylorsburg! Araştır bakalım ne göreceksin! Bak, saldıranlar için 2008'de DIŞARIDA dosya hazırlanmıştı! O dosyanın rafa kalkması için araya giren BARONU ve SİYASETÇİYİ söylesem yer yerinden oynar! 
 Aklıma takılan bir soru daha var! İçeride olup, özellikle alt rütbede bulunan askerler var! Neden bunlar içeri atıldı?
Kürt sorununun bitirilmesi yarım kaldığı anda 30 yıl bu savaşı isteyenler PKK'yı yine kullanacak! Zaten Öcalan'a rağmen görüşme yaptıkları isimler var! Hiç şüphen olmasın düğmeye bastıkları anda gelecekler! 
 Eee?
PKK geldiğinde asker silaha sarılmakta tereddüt edecek! Darbeci PAŞALAR yüzünden ceza alanlar kötü örnek oldu!
PKK geldiğinde silaha sarılırken bin kere düşünecekler! İleride hesap vermemek için!
Operasyon buydu! Erdoğan gittiğinde BÖLÜNME provası yapılacak ve askeri de davalarla korkutacaklardı! Ama biz buradayız! Herkes için sürprizimiz var!
Fötr şapkalı dostum öyle şeyler paylaştı ki yazılması düşünülemez dahi!
Ama oyun ortada! Türkiye'yi Türkler'e bırakmamak için KOALİSYON hazır!
Saldırıyorlar ve yine gelecekler! İçeride hoyratça davranan yapıların, grupların, kişilerin güvendikleri makamlar bizim DEVLETE ait değil!
Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Boşnak, Pomak, Arnavut kim varsa elele vermek zorunda! Hiçbirimizin hangi partiden olduğu, kimi sevip sevmediği önemli değil!
Memleket sevgimiz ortak payda olsun yeter! Erdoğan ve Fidan'ı götürüp ÜLKEYİ ele geçirmek istiyorlar! Bu kez kazanırlarsa sadece kasaları boşaltmayacaklar, ülkeyi 6 ayda bölecekler! İç savaş en iyi tahmin!
Türkler bir daha ŞAHLANMASIN diye her tedbiri alacaklar! Oyun bu! Karar sizin!