Vali İlhami Aktaş´ın eşi Songül Aktaş Hanımefendi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Kadın Konukevi´ni ziyaret eti. Konukevi Müdürü Sibel Gündüz´den bilgi alan Aktaş; Kadın Konukevinde misafir edilen bayanlarlada görüşerek sorunlarını dinledi.

Devletin; aile, kadın ve çocukların korunması amacıyla çok önemli yasal düzenlemeler yaptığını söyleyen Aktaş; bu tür merkezlerin çok önemli görevler üstlendiğini belirtti.

Konukevi Müdürü Sibel Gündüz ise Kadın Konukevi ile ilgili verdiği bilgide; zorda kalan, şiddet mağduru bayan ve çocukların devletin koruması altında her türlü ihtiyaçları karşılanarak misafir edildiğini belirterek; konukevinde kadın ve çocuklara sosyal, ekonomik ve psikolojik destek sağlandığını ifade etti.

Konukevinde kalan bayanlarla görüşerek sorunlarını dinleyen Songül Aktaş Hanımefendi, bayanların taleplerinin incelenerek ilgili kurumlar nezdinde sorunların çözümü için çalışma başlatılacağını belirtti. 
 Songül AKTAŞ Ziyarette, Konukevi hizmetlerinden yararlanan kadınlarımızın 08 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak kuruluştan ayrıldı.