NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Türkiye’ye örnek modern pazaryerinde vatandaşın ve pazarcı esnafın yararlanabilmesi için oluşturulan sosyal donatıların tadilatı tamamlandı.

Pazaryerinin içerisine kahvehane, lokanta ve market’in de ekleneceği çalışmaların ilk aşamasında tadilat çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, söz konusu sosyal alanların oluşturulması konusunda yapılan çalışmaların önümüzdeki hafta tamamlanarak halkın ve pazarcı esnafının hizmetine sunulmasının hedeflendiğini belirtti.

Şimdilik haftanın iki günü kurulan pazaryerine gelen tüm halkın yanında pazarcı esnafının da yararlanabileceği kahvehane, lokanta ve market’in en kısa zamanda hizmete girmesi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Özmen, “Pazaryerimizde şu ana kadar yaptığımız tüm sosyal alanlar halkımızın ve pazarcı esnafımızın pazaryerimizde günümüz koşullarında tüm hizmetlere rahatlıkla ulaşması için yapıldı. Hizmete kazandıracağımız bu tesislerde halkımızın pazaryerinde tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmesine yönelik olacak” dedi.