NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin en modern Pazaryerlerinden biri olan Nevşehir Pazaryerinde alışverişe giden Vatandaş gereksinim duyduğu sosyal tesislere çok kısa bir sonra kavuşacak.

Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar odası başkanlığının girişimleri ve Nevşehir Belediyesinin her zaman olduğu gibi destekleri ile yapılan Market, Lokanta ve Çay ocağı için son rötuşlar yapılıyor.

Oda Başkanı Selim Özmen’in bizzat takibinde gerçekleştirilen ve Pazaryerini daha sosyal bir alan haline getirecek olan tesisler için bir açılış programı düzenlenmesi de gündemde.

Pazaryerine şimdilik haftanın iki günü alışveriş yapmak için giden Vatandaşa her türlü sosyal içerikli hizmet sunmayı da planlayan Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar odası Başkanlığının girişimleri ile yapılan sosyal tesislerin 7’den 70’e tüm Nevşehir halkına hizmet vermesi amaçlanıyor.

Yaklaşık 5 ay süren sosyal tesislerin düzenlenmesi çalışmalarının ardından bu tesislerin faaliyete geçirilmesi ile birlikte Vatandaş Türkiye’nin en modern pazaryerinde bir yandan alışveriş merkezlerindeki kolaylıklara sahip olup alışverişini yaparken, diğer yandan da isterse bu sosyal tesisler sayesinde yemeğini yiyip, çayını içip, marketten ihtiyaç duyduğu ürünlere de ikinci bir alışverişe çıkma zahmetinden kurtulup ulaşabilecek.