NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı bünyesinde kurulan BİRŞOF Eğitim Merkezi SRC belgesi almak isteyenlerin yoğun ilgisi ile karşı karşıya.

Nevşehir faaliyet gösteren özel bir şirketin talebi üzerine SRC eğitim programı düzenleyen BİRŞOF, 10 gün süren eğitim programının ardından özel firma çalışanlarına yönelik sınav düzenledi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı binası içerisinde yer alan eğitim salonunda yapılan sınavı başarıyla tamamlayanlara belgeleri verilecek. 22 Özel şirket çalışanının katıldığı sınavda yol ve yük taşımacılığı konularında verilen eğitim ile ilgili sorular yöneltildi.

14 ayrı dersin 11 ders öğretmeni tarafından verildiği özel eğitim programında görev alanlar arasında Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü’nün yanı sıra Birlik Genel Sekreteri Ahmet Özgün, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinden öğretim üyeleri Haşim Yılmaz, Özden Taşğın, Gökhan Seçme, Rabia Çırpan, Mustafa Çalışkan, Ali Meydan, Davut Sarıtaş, Ekrem Kılınç ve Alparaslan Eraslan yer aldı.