Nevşehir merkez ilçeye bağlı Sulusaray Belediyesine, Belediye hizmetlerinin ve saha çalışmalarının daha etkin ve hızlı bir şekilde yürütülebilmesi için, Belediye iş makineleri araç filosuna Hidromek marka kazıcı yükleyici kepçe alımı yapıldı.

Başkan Yılmaz "Artık daha iyi hizmet yapacağımıza inanıyorum"

Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, “Kasabamızda planlanan hizmetlerin ve projelerin yürütülmesi, meydana gelen yol arızalarının giderilmesi ve kısa sürede müdahale edilmesi sebebiyle tamamen kendi imkanlarımızla Belediyemize Hidromek marka yeni birkazıcı yükleyici kepçe kazandırdık. Alınan yeni kazıcı yükleyici kepçe ile araç filomuz daha da güçlendirdik.Bundan sonra yeni iş makinemizle daha iyi hizmet vereceğimize inanıyoruz. Sulusaray Beldemize ve halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

SULUSARAY BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ..

Daha iyi hizmet yapmak amacıyla Sulusaray Belediyesi , araç parkına 5 adet yeni  araç aldı.

Her konuda kasabasına hizmet anlayışıyla belediyeciliğe devam eden Sulusaray Belediyesi,cenaze taşıma aracı, fen işleri ve mali işler için hizmet aracı, damperli kamyon,vidanjör ve kazıcı yükleyici kepçe alarak Sulusaray Belediyesi araç filosuna ekledi.

Sulusaray Belediyesi son model araçlarla filosunu kuvvetlendirdi.

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen Yerel Seçimlerde Sulusaray Belediyesine Başkan seçilen Bayram Yılmaz, 1.5 yıldaki icraaatlarıyla büyük takdir topluyor.

Başkan Yılmaz döneminde 5.aracıda bünyesine katan Sulusaray Belediyesi Araç filosuna Daha önce cenaze taşıma aracı, Fen işleri ve mali işler için hizmet aracı, damperli kamyon, vidanjör ve son olarakta kazıcı yükleyici kepçe'yi kazandırdı.

Sulusaray'ın Başarılı genç Başkanı Bayram Yılmaz'ı tebrik ediyoruz.