Nevşehir’in merkez ilçesine bağlı Sulusaray kasabası belediye hizmet binasının daha modern bir görünüme kavuşması için çalışmalar yapılıyor.

Sulusaray Belediyesi tarafından Sulusaray Belediyesi’nin dış cephe kaplaması, mantolamanın yanı sıra bina içinde başta kapı ve pencereler olmak üzere belediye binası tamamen tadilat yapılıyor.

Sulusaray Belediyesi hizmet binasında yapılan tadilat çalışmaları Kışa girmeden yetiştirilmesi için gece gündüz çalışmaların devam ettiğini kaydeden Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Sulusaray kasabamıza en güzel hizmeti sunabilmek için gece gündüz çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini kaydetti.

Yılmaz, ‘’ Sulusaray Belediye Başkanlığı görevine seçilmemden sonra Sulusaray Kasabamızda gece gündüz çeşitli çalışmalar yaptık. Sulusaray Kasabamızda çeşitli çevre düzenlemelerini tamamladık, mezarlıklar civarında düzenlemeler yaptık ve yine çalışmalarımız devam ettik. Sulusaray Kasabamızda yapılan çevre düzenlemelerinin ardından ise şimdi de Belediye binamızı tadilata aldık. Belediye binamızda dış cephe bakımlarının yanı sıra mantolama yapımı devam ediyor. Yine belediye binamızın içerisinde çeşitli tadilatlar yapıyoruz. Elektrik ve havalandırma sistemini yeniliyoruz. Umut ediyorum ki Sulusaray Belediyemiz Yeni yıla girmeden yep yeni bir binaya kavuşmuş olacaktır’’ diye konuştu. 

İşte Sulusaray Belediye Hizmet Binasında başlatılan çalışmalardan görüntüler FİB Haber Foto Galeri arşivimizde: