Sulusaray  Belediyesi’nin Asfalt Çalışmaları Tam Gaz Sürüyor!Sulusaray  Beldesinde asfalta ihtiyacı olan cadde, sokak ve okulları tespit eden belediye ekipleri, vatandaşların da talepleri doğrultusunda asfalt çalışmalarına devam ediyor.
 
Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, www.fibhaber.com a yapmış olduğu özel açıklamasında; Kasabamızda başlattığımız asfaltlama çalışmaları kapsamında son olarak kasabamız İlköğretim okulu bahçesinde asfalt çalışması yapmış bulunuyoruz. Kötü durumda olan okul bahçesini asfaltlayarak, okul bahçesini yeni ve modern bir görünüme kavuşturuldu. 
 
YAZ TATİLİNDE OKUL BAHÇELERİ ASFALTLANIYOR
 
Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, beldenin birçok bölgesinde asfalt çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, yaz ayı içerisinde ihtiyacı olan okul bahçelerinin asfaltlanacağını bildirdi. 
Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz ise yaptığı açıklamasında, Sulusaray'da asfaltlama çalışmaları için başta Nevşehir Milletvekillerine, İl Özel İdaresine ve Ramazan ayında ve mevsim normallerinin üzerinde giden sıcak hava şartlarında işlerinden ödün vermeden çalıştıkları için tüm çalışanlara teşekkür etti..