Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanlığının geçtiğimiz aylarda başlattığı geleneksel fasülye ikramı bu defa Nevşehir Merkez İlçeye bağlı Sulusaray kasabasında devam etti.

Cuma namazı çıkışında 500 kişiye, kuru fasülye, pilav ve turşu ikramında bulunuldu. Proğrama  AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz,  Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Eski Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürü Ömer Taşçı, Nevşehir Birlik Vakfı Şubesi Başkanı Gürbüz Dinç ve Yönetim Kurulu üyelerinin yer aldığı geleneksel fasülye ikramına Sulusaraylı vatandaşların ve cami cemaatinin ilgisi bir hayli yoğun oldu.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ;" Birlik Vakfı Nevşehir Birlik Şubesinin Cuma namazı sonrası geleneksel kuru fasülye ikramını Sulusaraylı hemşerilerimizle paylaştık. Birlik, beraberlik ve paylaşmanın bereketinin güzelliğini bizlere yaşatan değerli hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Milletvekili Açıkgöz, önümüzdeki günlerde geleneksel olarak bu etkinliğin sürdürüleceğini kaydederken, ikramların hazırlanmasında emeği geçenlere ve etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz daha sonra Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz’ı ziyaret ederek Sulusaray kasabasına yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu.