Nevşehir Belediyesi tarafından  Devlet Hastanesi civarında oluşturulan Şifa Meydanı düzenleme çalışmalarında yapımı kararlaştırılan Sulusaray-Devlet Hastanesi bağlantı yolunun yapımı devam ediyor.

Nevşehir Belediyesi ile Nevşehir İl Özel İdaresi işbirliği ile gerçekleştirilecek bağlantı yolu yaklaşık 3 kilometre uzunluğunda duble yol olarak hizmete kazandırılacak.

Gülşehir ilçesi ile Devlet Hastanesi’ni de en kısa yoldan birbirine bağlayarak burada hizmet verecek ambulansların daha kısa süre içerisinde hastaneye ulaştırmayı hedefleyen duble yolda devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, yapılan çalışmalara ilişkin olarak da yetkililerden bilgiler aldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Gülşehir ilçesi ile Sulusaray beldesinden Devlet Hastanesi’ne hasta ulaşımlarının daha hızlı bir şekilde sağlanması adına önemli bir çalışma olarak değerlendirdikleri yolun Nevşehir İl Özel İdaresi işbirliği ile en kısa sürede hizmete kazandırılmasının hedeflendiğini ifade etti. 

Bu arada 2000 Evler TOKİ bloklarının bulunduğu alanda da duble yol çalışmaları kapsamında bir de kavşak oluşturulacak.