5 yıl aradan sonra Sulusaray kasabamızda Gencler tekrar takımlarına kavustular diyen Başkan Bayram Yılmaz,Biz Sulusaray Belediyesi olarak takımımıza her manada tam desteğiz.Artık Kasabamız gençliğini spora teşvik için bütün şartlar oluştu.

Zaten akıllı,zeki çevik,çalışkan olduğu kadar başarılı sportmen kasabamız gençliğimizin bu alanda da yerlerini almaları için mazeretimiz kalmadı. Un yağ şeker var helva yapacak kişide kasabamızın geçmişte efsane takımında yıllarca fedekarca daha önce formasını ıslatmış Turgay Şener kardeşimiz Sulusaray Futbol takımımızın Kulüp Başkanı olarak inşallah yeni başarılara imza atacaktır. Kendisini kutluyorum dedi.  

Sıkı durun Sulusaray Gençleri geliyor Kulüp Resmen Kuruldu...
5 yıl aradan sonra Yeniden kurulan ve Nevşehir 2.Amatör kümeden macerasına başlayacak olan Sulusaray Gençlik Spor Kulübü'nün kurucu Başkanı Turgay Şener, Yeni kulübümüzün eski takımın Küllerinden kurulduğunu ifade ederek sıkı durun Efsane yeniden dönüyor diyerek iddiasınıda ortaya koydu.

Kulüp Başkanı Şener,Kulübümüz resmi olarak kuruldu başta belediye Başkanımız Sayın Bayram YILMAZ ve tüm emeği geçen herkese şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim dedi.Şener;Sulusaraylı Gençlerimizi kahve ve internet salonlarınin köşelerinden kurtarıp onlara spor yaptırmak hedefi ile yola çıktık 15 çeşit spor faaliyeti gerçekleştireceğiz dedi.

FİB Haber.Com olarak Sulusaray spor kulübüne başarılar diliyoruz...

SULUSARAY GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ
Kulübün adı ;Nevsehir ili Sulusaray Gençlik ve Spor Kulübü Derneği

Renkleri: Mavi siyah ve beyaz

Kuruluş Tarihi:2014

Başkanı:Turgay Şener