Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz'ın özel girişimleri sonucu yaklaşık 3 ay önce kasabaya kazandırılan Sıbyan Mektebinde eğitim gören öğrencilerden, Kuran'a geçen 9 öğrenci bugün bu mutluluklarını paylaşmak için Belediye Başkanı Yılmaz'a teşekkür ve vefa ziyaretinde bulundular.

Nevşehir Merkez İlçeye bağlı Sulusaray kasabası merkez Cami binasında oluşturulan Sıbyan Mektebinde eğitim öğretimi devam etmekte olan ana sınıfı öğrencileri ve ana sınıfı öğretmeni Hacer Uzun Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Sulusaray Kasabası Sıbyan Mektebi Ana sınıfı öğrencileri ziyarette, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz’a okulda öğrendikleri Dua,Sure ve İstiklal marşını okuyarak kendilerine birde çiçek hediye takdim ettiler.

Sıbyan Mektebi Ana sınıfı öğretmeni Hacer Uzun,"Okullarına yaptığı her türlü maddi ve manevi desteklerden dolayı Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz’a teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz'da, sıbyan mektebinde Kutsal kitabımızı okumayı öğrenen minik öğrencilerle yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler vererek bir süre görüştü.


İslam’ın güzel ahlak dini olduğu vurgusu yapan Belediye Başkanı Yılmaz, “Hakkı gözetmek, başkasına karşı iyi davranmak, yardım etmek, yumuşak huylu olmak, fakir ve yoksullara karşı şefkatlı olmak, cömert olmak gibi pek çok ahlaki ilkeler getirmiş bu ilkelerle insanların mutlu olmasını sağlamıştır. Çocuklarımıza İslam Dininin güzelliklerini öğreten öğretmenlerimize de teşekkürlerimi sunuyorum." diyerek duygularını dile getirdi.