Başkan Bayram YILMAZ Dualarla Görevine Başladı...

30 Mart 2014 yerel seçimlerde Nevşehir'in Sulusaray kasabasında seçimi kazanan AK Parti Belediye Başkan Adayı Bayram Yılmaz, dün Nevşehir İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını almasının ardından bugün Cuma namazı çıkışı düzenlenen resmi tören sonrası  Sulusaray Belediyesi’ndeki görevine başladı.

Nevşehir'in Sulusaray Kasabasında belediye başkanı seçilen AK Parti adayı Bayram Yılmaz'ın 

İlk Açış konuşmalarını yapan Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Öncelikle Değerli Nevşehir Milletvekillerimize,Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Hasan Ünver 'e ve Kıymetli Sulusaraylı halkımıza selam sevgilerimi gönderiyorum hepiniz hoş geldiniz dedi.

Başkan Yılmaz, “Demokratik bir seçim sürecini tamamladık. Ben önce tüm Sulusaray halkımıza bize bu görevi emanet ettikleri için teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle hiç merak etmesinler, onların yüzünü kara çıkarmayacağız. Güzel hizmetlerle insanlarımızı buluşturacağız” dedi.

Daha sonra Kürsüye geçen AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver de yaptığı konuşmasında; "Sulusaray kasabamıza bir dönem aradan sonra yeniden AK Partiyle yola Devam kararaı veren Milli İradenin ta kendisi Sulusaray halkımıza teşekkür ediyorum ve buradan Sulusaray kasabamızın yeni Belediye Başkanı Bayram Yılmaz kardeşimi de kutluyorum.Biz şu ana kadar ne söz vermişsek evel Allah yaptık. Yapamıyacağımız hiçbir sözüde vermedik.Seçim öncesi ziyaretimizde,Bayram Yılmaz kardeşimizi Başkan yaptığınız gün yine sizlerle birlikte olacağımızı geleceğimizi söylemiştik ve şimdi buradayız.Allahın izniylede Sulusaray da Başkanımız Bayram Yılmaz'ın yanında Başta Ben Nevşehir Belediye Başkan ı Hasan Ünver ve 3 Milletvekilimiz olmak üzere hep yanında arkasında destekçisi olmaya devam edeceğiz.Tekraradan ben sulusaray halkımıza teşekkür ediyor Bayram Yılmaz Kardeşime de başarılar diliyorum dedi.

Daha sonra söz alan Nevşehir Milletvekilleri A. Erdal Feralan ve Av.Murat Göktürk te yaptıkları konuşmalalrında, 
şuan aynı saatlerde Özkonak kasabasında olan ve  yanımızda olmayan Milletvekili Ebubekir Gizligider kardeşimizinde siz Sulusaraylı hemşehrilerimize selam sevgilerini sizlerle paylaşıyoruz.Ve Allahın izniyle Biz Nevşehir Milletvekilleri olarak sizlerin güvendiği inandığı dua ve oyları ile seçtiği Bayram Yılmaz kardeşimize her zaman destekçisi olacağız diyerek Yeni seçilen AK Parti Belediye Başkanı Bayram Yılmaz'ı tebrik etti. 

Konuşmaların ardından edilen duaların ardından Belediye girişinde kurdeleler kesildi.


Makamına geçerek burada açıklamada bulunan Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, AK partimizin bir mensubu olarak seçimi kazandıklarını belirterek," Ama bundan sonra tüm sulusaray kasabamızdaki insanlarımızı kucaklayan ve insanlarımızı Cenab-ı Hakk'ın bir emaneti olarak gören bir yönetim sergileyeceğiz. Sulusaray halkının inanmasını ve bu yolda yardım etmesini talep ediyor, hepinize saygılar sunuyorum. Yine Bizleri dün ve bugün yalnız bırakmayan Nevşehir Milletvekillerimiz ve Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ünver in bundan sonrada bizleri yalnız bırakmayacağının sözlerini vermeleri bizim için büyük gurur ve onurdur.Kendilerine buradan şahsım ve kasabam adına teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Bayram Yılmaz daha sonra belediye personeli ve vatandaşlardan gelen tebrikleri kabul etti.