Nevşehir in Sulusaray kasabasında Belediyeye ait ekmek pişirme ve imalat fırınında yenileme çalışmaları tamamlandı.

Sulusaray Belediyesine ait ekmek fırınında pişirme bölümünde tadilat yapılarak ısıtması kolay, hijyenik ve çevre sağlığını etkilemeyecek ölçülerde hizmet verilmesi sağlandı.

Konuyla ilgili olarak Açıklama yapan Belediye Başkanı Bayram Yılmaz; “Beldemiz halkının ekmek ihtiyacını karşılamak ve Kasabamıza kaliteli ekmek yedirmek amacı ile kurulan Belediye ekmek fırınının pişirme bölümü olan fırın içi tahribat gördüğünden,  ısının fırın içersinde büyüklüğünden dolayı tam ayarlanamaması, ekmeklerin kalitesini düşürmekte idi. Sulusaray’ımizin ihtiyacına cevap verecek modern, hijyenik bir fırının gerektiğini ve maliyetinin düşürülerek halkın hizmetine sunmak ve pişirilmesi için çalışma başlattık bu çalışma neticesinde mevcut fırının sökülerek tadilat ve bakımının yapılmasına karar verdik. Yaptığımız çalışmalar sonrası tadilatı tamamlanan fırınımızn tamamlanmasının ardından vatandaşlarımızın hizmetine açtık.Hayırlı Uğurlu Olsun Allah utandırmasın"  ” dedi.

Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, tadilat ve bakımı tamamlanan fırınımızla Kasabamız hem kendi ekmeğini yiyecek,hemde sağlıklı ve daha kaliteli ekmek yiyecek Bunun yanısıra bir kaç kişi iş sahibi olarak fırınımızda çalışacak,Ayrıca Bizden ekmek almayı kabul eden,bütün Kasaba Bakkallarımıza Şükranlarımı borç bilirim. Yeni fırınımız Kasabamıza Hayırlı Uğurlu Olsun Allah utandırmasın"dedi.