NEVŞEHİR(MHA) Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, bir yandan yeni yollar inşa ederken bir yanda da bozulan yollara konfor getiriyor. Kasaba genelinde yapılan çalışmalar çerçevesinde, Sulusaray Merkez’e bağlı mezarlık yolu elden geçirildi.
Mevcut toprak yola stabilize malzeme döküldü. Ardından malzeme silindirle ezilerek asfalt altı çalışmaları tamamlandı. Yol genişletme çalışmalarının bitimiyle ise soğuk asfalt döküldü.

Mezarlık caddesinde yaşanan toz ve çamur çilesinin artık sona erdiğinin altını çizen Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz cadde üzerinde bozuk olan 500 metrelik mezarlık yolunu 15 metre genişleterek asfaltlandığına dikkat çekti.

Böylelikle bozuk ve tehlike arz eden bu yolun ıslah edilmesi ile tamamlanan mezarlık yolunun sürücüler açısından da tehlike arz etmekten çıktığını ifade eden Başkan Yılmaz, “Şimdide kasabamız mezarlığında başlattığımız çevre düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Allah kısmet ederse Sulusaray Mezarlığımızda yürüttüğümüz çalışmalar kış öncesi tamamlanacak” diye konuştu.