SUNAR; “ANNELER TOPLUMLARIN GELECEĞİNİ İNŞA EDER”

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, “Anneler sadece çocuklarının değil, toplumların da geleceğini inşa ederler” dedi.

11 Mayıs Dünya Anneler Günü münasebeti ile bir mesaj yayımlayan Kazım Sunar, Annelerimizin, yılın bir günü değil her günü baş tacı edilmeye layık olduğuna vurgu yaptı.

Sevgi, sabır ve fedakârlıkları hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek annelerin her zaman hatırlanması gerektiğini ifade eden Sunar’ın mesajı şöyle;

 "Bizler 'cennet anaların ayağı altındadır' diyen bir inancın mensuplarıyız. Adalet, kardeşlik, barış, sevgi ve saygı gibi kavram ve değerlerin topluma yayılmasında en büyük öğretmen kuşkusuz annelerimizdir. Bu anlamda, geleceğe daha iyi hazırlanan, milletini ve vatanını önceleyen idealist gençlerimizin yetişmesinde en büyük katkı da annelerimizden geliyor. Yani anneler sadece kendi çocuklarının değil, toplumların da geleceğini inşa eder. Elleri öpülesi annelerimizi her gün ve her an hatırlayıp, ilgilenmeliyiz. Bu duygu ve düşüncülerle tüm annelerimizin gününü kutluyor ellerinden öpüyorum”.