Veysel Cihan, Hürriyet Güçer , Köksal Yedek gibi önemli isimleri Türk futboluna kazandıran Nevşehir şimdi Çok büyük bir yıldızı daha Türk futbol vitrinine çıkartıyor : Hamza Küçükköylü...

Ziraat Türkiye Kupası grup maçında Sivas Belediyespor’a konuk olan Beşiktaş'ta son 15 dakika forma şansı bulan 50 sırt formalı Hamza Küçükköylü'nün Nevşehirli olduğunu biliyormuydunuz...? Beşiktaş Teknik direktörü Şenol Güneş'in çok değer verdiği Nevşehirli genç yetenek için Geleceğin süper yıldız adaylarından birisi olarak gösteriliyor.

Sivas Bld: Serkan, Seyid, Buraki Berkay, Atilla (Murathan 62′), Ozan (Aykut Emre 74′), Yakup, Volkan, Ali, Mehmet Nas, Melih

Beşiktaş: Günay, Serdar, Milosevic, Pedro, Tosic, Kerim, Necip (Muhammet 61′), Veli, Motta, Mustafa, Cenk (Hamza Küçükköylü 75′)


Süper lig arenasında boy göstermiş Nevşehirli olduğunu bildiğimiz ve bununla övündüğümüz Veysel Cihan, Hürriyet Güçer (Hacıbektaş-Köçektaş) Avanos Göynük kasabasından Nevşehirli Köksal Yedek'ten sonra Beşiktaş ta forma giyen Gülşehirli Hamza Küçükköylü de eklendi.

Dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası grup maçında Sivas Belediyespor karşısında 50 numaralı Beşiktaş formasıyla sahaya çıkan hemsehrimiz Hamza Küçükköylü kardeşimiz Nevşehiri'mızın gururu olmuştur. Kendisine FİB Haber Merkezi olarak başarılar dileriz.
Profesyonel ligi olmayan Türkiye'nin nadir  illerinden birisi olan Nevşehirimizde buna rağmen tesis zenginliği kamp için uygun zemin ve hava şartları ile bir çok takımların gözdesi olmayı başarıyor. 


isim: Hamza Küçükköylü
Doğum tarihi: 10 Haziran 1996
Doğduğu il: Nevsehir - Gülşehir-  Türkiye
Yaş: 19
Uyruğu: Türkiye  Türkiye
Mevki: Forvet - Santrafor
Güncel kulüp: Beşiktaş JK U21Beşiktaş JK U21
Bu tarihden beri takımda: 1 Tem 2015