Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlköğretim Müdürü Mehmet Sürücü Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğüne atandı.

Nevşehir’de uzun yıllar çeşitli okullarda öğretmenlik ve idarecilik görevinde bulunan Mehmet Sürücü, geçtiğimiz hafta itibarıyla Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğüne atandı.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com ailesi olarak Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Sürücü’ye yeni görevinde başarılar dileriz.

Mehmet Sürücü Kimdir?

1966 yılında Nevşehir’de doğdu. İlkokulu Merkez 30 Ağustos İlkokulunda bitirdikten sonra 1984 yılında Nevşehir İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu.1990 yılında Niğde Eğitim Yüksekokulunu ve 1998 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisat bölümünü bitirdi. 1990 yılında göreve başlayan Mehmet Sürücü Sivas-Şarkışla-Çanakçı Köyü İlkokulu, Karapınar İlkokulu, Kavak İlköğretim Okulu ve Nevşehir Gazi İlköğretim Okulunda yaklaşık 11 yıl öğretmenlik yaptı. Göreme İlköğretim Okulu, Nevşehir Cumhuriyet İlköğretim Okulu, H.Lütfi Pamukçu İlköğretim Okulu ve Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve ASO’da yaklaşık 13 yıl yönetici olarak çalıştı. 02.12.2014 tarihinde Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu’na Okul Müdürü  olarak atandı. 28 Ağustos 2015 tarihin itibarıyla ise Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü görevine atanan Sürücü evli ve 3 çocuk babasıdır.