AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nevşehir ziyaretini değerlendirerek, “ Nevşehirli vatandaşlarımızın meydanı doldurarak, Türk bayrakları ile oluşturduklarını ambiyans bizleri oldukça memnun etti” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nevşehir’e gelmesinden dolayı kendilerine teşekkür eden İl Başkanı Tanrıver, “Nevşehir halkı kendisini özlemişti. Özlemini de şehir meydanını doldurarak coşkulu bir karşılama ile gösterdi. Onbinlerce kişinin o alana toplanıp Türk Bayrakları ile güzel bir ambiyans sergilemesi bizi çok memnun etti.

Ona duyduğu büyük Güvenini Verdiği Rekor oyla Sandıkta gösteren Nevşehir insanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sevdiğini bu şekilde bir kez daha kanıtladı. Cumhurbaşkanımız bu şehre Başbakanlığı döneminde 12 yıl boyunca çok büyük hizmetler etmiştir. Hizmetleri karşısında Nevşehir halkı kadir şinaslığını her zaman gösterir ve göstermeye de devam edecektir. Bakanlarımızda buraya gelip destek verdikleri için teşekkür ediyoruz. Şehir meydanında bu programı Cumhurbaşkanlığı düzenlerken, ilk olarak Nevşehir belediyesinden başladık. Belediye ziyareti sırasında Başkanımız Hasan Ünver Cumhurbaşkanımızı karşıladı. Belediye Başkanımız Hasan Ünver'e de verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanımız toplu açılış ve halka hitap ettikten sonra Nevşehir  Valiliği ziyareti sonrası Türk Telekom önündeki Nevşehirli vatanşlarımızla buluştu. Burada da toplanan 10 binlerce vatandaşımıza hitap ettikten sonra kentimizden uğurladık.” dedi.

Sayın Cumhur Başkanımız Erdoğan ziyaretleri sonrası Nevşehir'den büyük memnuniyetle ayrıldı ...

“NEVŞEHİR HALKI CUMHURBAŞKANI SEVİYOR”

Sosyal medya üzerinden binlrce vatandaşın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın resimlerini paylaştığını görmeninde mutluluğunu yaşadığını belirten Tanrıver, “Nevşehir halkı Cumhurbaşkanı seviyor” ifadesinde bulundu.

“Cumhurbaşkanı hepimizin Cumhurbaşkanı. Bugün MHP’nin ve CHP’nin’de diğer tüm siyasi partilerinde Cumhurbaşkanı diyen Tanrıver, Alanı dolduran tüm Nevşehirli vatandaşlarımıza teşekkür ederek, Cumhurbaşkanımızı bu şekilde yad edip karşılaşmasından dolayı Tüm Halkımıza teşekkür ediyoruz. Siyaset kucaklayacı olmalı, ülkesine katkı verecek siyaset olmalı.

Bu anlamda, başta Valimiz olmak üzere, Tüm il ilçe AK Parti teşkilat kademelerine, STK temsilcilerine ve Nevşehir halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.