Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir  İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle  bir kutlama mesajı yayımladı.

İl Başkanı Tanrıver,  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanın verildiği gün olan 24 Kasım’ı, Öğretmenler günü olarak hep birlikte kutlamanın mutluğunu yaşadıklarını söyledi.

Tanrıver, " Öğretmenlik yüce ve kutsal bir meslektir. Yarınlarımızı şekillendiren, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı daha bilgili, kültürlü ve donanımlı insanlar olarak yetişmesine katkı sağlamasıyla yüklendikleri görevin ne kadar zor ama ne kadar da yüce olduğunu göstermektedir. Hepimizin üzerinde öğretmenlerin emeği, öğretmenlerin üzerinde de bir başka öğretmenin emeği var. Bu kadar önemli ve ulvi bir mesleğe mensup olan öğretmenlerimizin sorunlarına hükümetimiz döneminde çözüm bulununmuş ve bu sorunların sıfıra indirecek çalışmalar da hiç aksamamıştır. Öğretmenlerimizin daha iyi şartlarda ve daha az sorunla uğraşması, eğitimin kalitesi ve geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın bilgi ve birikimi açısından da çok önemlidir.” dedi.

Tanrıver, “Bu duygularla 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, vefat eden öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, yaşayan ve halen öğrenci yetiştirme sevdasına olan değerli öğretmenlerimize de sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” dedi.