AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar ve Sosyal Politikalar Başkanı Aydın Başol ile birlikte Nevşehir Esnaf Odaları Başkanı İsmail Ördü ve Nevşehir İl Tapu Müdürü Yaşar Davarcı'yı makamında nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanı Tanrıver, ziyarette yaptığı açıklamasında ilimiz Nevşehir genelinde bulunan bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla sivil toplum örgütleri ile yakın bir işbirliği içerisinde çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, bu işbirliğinin halkımızın daha verimli bir şekilde hizmet almasında temel bir değer olduğunu belirtti.

Bundan sonraki süreçte de bu işbirliğinin daha da artırılacağına dikkat çeken Tanrıver, bugüne kadar gerçekleştirilen hizmetlerinden dolayı Nevşehir Esnaf Odaları Başkanı İsmail Ördü ve Nevşehir İl Tapu Müdürü Yaşar Davarcı başta olmak üzere, tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Nevşehir Esnaf Odaları Başkanı İsmail Ördü ve Nevşehir İl Tapu Müdürü Yaşar Davarcı da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver başkanlığındaki yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.