AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER; “O’NU ANLAMALI BÜTÜN İNSANLIĞA ANLATMALIYIZ”

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “ kainatın efendisi yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V.)’in doğum günü olarak  tüm İslam aleminde idrak edilen Mevlid Kandilin’de O’nu anlamalı insanlığa yol gösteren evrensel mesajlarını iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Mevlid Kandilinin, Peygamber Efendimiz’in tüm zamanlara hitap eden ve insanlığa yol gösteren evrensel mesajlarını değerlendirmemiz açısından önemli bir gün olduğunu vurgulayarak; “başta Nevşehirli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Tanrıver, bu gecenin birlik ve beraberliğimizin artmasına, kardeşliğin ülkemizde ve Dünya’da artarak devam etmesine, yaşanan insanlık dramlarının son bulmasına vesile olmasını dileyerek açıklamasına şöyle devam etti:

“Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandili’ne daha kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın mübarek Mevlid kandilini tebrik ediyor, bu gecenin başta ilimize, ülkemize, Müslüman âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan diliyorum. Bu geceyi kutlarken peygamberimizi daha iyi anlamak gerekmektedir. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) sadece bir kavme veya millete değil, bütün insanlığa peygamber olarak gönderilmiştir. O’na iman etmenin, O’nun ümmeti olmanın ve O’nu sevmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Mevlid Kandili’nde bu sevgimizi daha da derinleştirip, yüreklerimizde yaşayarak bu geceyi idrak ediyoruz. Bir kez daha tüm halkımızın Mevlid Kandilini tebrik eder, bu düşüncelerle, Mevlid Kandili’nin tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim” dedi.