K Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Vatan şehitleri adına yaptırılan “Vatan Şehitleri Anıtı’nın” gelecek yüzyıllara bırakılacak en önemli miraslardan biri olduğunu belirtti.
 
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver,Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde, Türk Milletinin dünyada eşi görülmemiş bir kahramanlık örneği gösterdiğini belirtti.
 
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 19 Eylül Gaziler Günü kutlamaları kapsamında Nevşehir Belediyesi tarafından Şehitlik Parkı içerisinde hizmete kazandırılan Vatan Şehitleri Anıtı’nın, aziz şehitlerin anısını canlı tutması açısından önemli bir eser olduğunu belirtti.
 
Tanrıver, Vatan Şehitleri Anıtı’nda yer alan tüm değerlerin aziz Türk Milleti’nin vatanı uğruna neleri yapabileceğini simgesel olarak ortaya konulması adına da büyük bir önem taşıdığını dile getirerek, Vatan Şehitleri Anıtı’nı Nevşehir’e kazandıran Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.