Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabasında, projesi bu sene başında onaylanarak yapımına başlanılan Tatlarin Baraji Mesire ve Piknik Alanında sona gelindiği bildirildi.

Tatlarin Belediyesi tarafından, projelendirilerek yapım çalışmaları süren Tatlarin Baraji Mesire ve Piknik alanında sona gelindi.

Mesire alanındaki çalışmaları inceleyen Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman,“Bu mesire alanımızı en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Baraj manzaralı çok güzel bir mesire alanı olacak” dedi.

Başkan Adyaman, çalışmaların yüzde 80’e ulaştığını ifade ederek, Milletvekillerimizinde desteği ile önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Konu hakkında www.fibhaber.com a açıklamalarda bulunan Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Tatlarin Baraji Mesire ve Piknik Alanı çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Allah kısmet ederse Önümüzdeki yıla tamamlanması planlanan Tatlarin Baraji Mesire ve Piknik Alanı şimdiden Tüm Tatlarin Kasaba halkımıza hayırlı olsun dedi.

Başkan Adıyaman, bu önemli projemizin hayata geçirilmesinde emekleri geçen Nevşehir Milletvekillerimize teşekkür ediyorum dedi.

Mesire alanı tamamlandığında Nevşehirliler için önemli bir altarnatif mekan olacağa benziyor.

Hafta sonu gelince sepetini, mangalını alan herkesin Şehrin stresinden uzak muhteşem manzarasıyla Tatlarin barajı kenarında yapılan mesire ve piknik alanına kendisini atması bekleniyor.