Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabası Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman yatığı açıklamasında; "Tatlarin Belediyesi Alışveriş Ve Kültür Merkezi Projesi Bitti Çok Şükür.. Yakın Zamanda İnşaatına Başlayacağız..."dedi.

Adıyaman : “Tatlarin Kasabamıza yakışan bir yapı olacak”

Belediye Başkanı Ferhat Başkan Adıyaman, "Kasabamıza böylesine önemli bir eser kazandırıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz.
Tatlarin Belediyesi Kültür Merkezi içerisinde çok amaçlı seminer, sinema ve tiyatro salonu, kütüphane, sergi salonu, kurs açılabilecek ofisler, kafeterya, mescitler, misafir konaklama odaları, Çok amaçlı salon ( taziye, konferans, yemek, düğün, nişan, )" yer alacağı bilgisini verdi. Adıyaman, Projesi hazırlanan Merkezimiz tamamlandığında Tatlarin'in değişim serüveni ve gelişimine çok önemli katkılar sağlayacak. Şimdiden kasabamıza hayırlı ve uğurlu olsun "dedi.

TEŞEKKÜERLER TATLARİN!

SEVGİLİ TATLARİNLİ HEMŞEHRİLERİM; 16 Nisan 2017 Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk oylamasında % 86 EVET oy oranı ile Gönüller'imizde bir kez daha rekor kırarak üzerinize düşeni yaptınız.. Hepinize ayrı ayrı Şükran'larımı sunarım. Allah ım hepinizden razı olsun.. DURMAK YOK, YOLA DEVAM..