Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin Belediyesine “Vakumlu Yol Süpürme Aracı” alındı.

Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman ”Uzun süre temizlik hizmetlerinde kullanılacak bu aracımızın beldemize hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. 

Tatlarin Belediyesi, araç filosuna beldenin önemli ihtiyaçlarından olan yol süpürme aracı kazandırdı. Başkan Adıyaman, caddelerin bu araçla temizleneceğini söyledi.

Tüm çaba ve gayretlerin halka daha kaliteli bir hizmet sunmak olduğunu belirten Tatlarin  Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman; “Belediyemize Yol Süpürme Aracıaldık. Araç filomuzu daha iyi hizmet verebilmek için giderek büyütüyoruz. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Tatlarin Belediyesi Olarak beldemizim temizliğinde kullanılmak üzere Beldemiz  İşleri araç filosuna 1 yeni araç daha ekledik diyen Başkan Adıyaman  “Tatlarin beldemizin en büyük sorunlarından biri temizliktir, özellikle Yaz aylarında sokaklar süpürge ile temizleniyordu, bu yöntemle süpürme esnasında çıkan tozlardan dolayı vatandaşlarımızın sağlığı ciddi boyutta etkilenmektedir. Bu olumsuzlukları ortadan kaldıracak nitelikte 1 adet yol süpürme temizlik aracı aldık Tatlarin'e Yol Süpürme Temizlik Aracımız hayırlı olsun.” dedi.