Tatlarin Belediyesi Tatlarin kasabasında bir ilke daha imza atarak yakınlarını kaybeden vatandaşların taziyelerini kabul edebilecekleri Taziye Evi’nin inşaatını başlattı. 
Belediye Başkanı  Ferhat Adıyaman, Taziye Evi inşaatını başlatarak Tatlarin’de Sosyal Belediyecilik anlayışı ile bir ilke daha imza atıklarını belirtti. “Ölümün ne zaman geleceğini bilinmez. Bunun hayatın bir gerçeği olduğunu akıllardan çıkarmamak gerekir” ifadelerini kullanan Tatlarin Belediye Başkanı  Ferhat Adıyaman ,“Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımız bir yandan kaybının hüznünü yaşarken öbür yandan da vefat eden kişi için mevlit gibi cemiyetler düzenleyerek, ölen kişiye dua ediyorlar. Bizde Belediye olarak vatandaşlarımızı acılarını yaşadıkları sırada onları telaşından kurtarmak, cemiyetlerini temiz modern bir yerde gerçekleştirmelerini sağlamak istedik.  Bu amaçla Tatlarin Belediyesi olarak Taziye Evi inşaatını başlattık” dedi.
 
Tatlarin Belediyesinin bu yapıyı vatandaşın hizmetine sunmasıyla kaybedilen değerlerin tekrar gün yüzüne çıkacağını da vurgulayan Başkan Ferhat Adıyaman, “Mutlu günlerde olduğu gibi acı günlerde de yan yana olmak insanlığın gereğidir. Tatlarinde taziye evi eksikliği bize gelen talepler arasında yoğunlukta yer alıyordu. Bu talepleri göz önünde bulundurarak Taziye evinin yapım çalışmalarını başlattık. Yapımına başlanan taziye evi projemizde en önemli amacımız vatandaşımızın taziye ve hayır işlerinizi organize ve kolay bir şekilde yapabilmeleridir” şeklinde konuştu.