Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabasında sentetik kapalı halı sahasına kavuşuyor ... Tatlarin kasabasında spor alanı ihtiyacını karşılamak için çalışmalarını sürdüren Tatlarin Belediyesi, sentetik yüzeyli kapalı halı saha yapım çalışması neredeyse bitti.

Spor toto Teşkilat Başkanlığının katkılarıyla Ak Parti iktidarlığı ve Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman'in girişimleri ile Tatlarin Kasabasında çalışmalalarına kısa süre önce başlanılan 26x46 kapalı Halı saha için geri sayım başladı.

Tatlarin Belediyesi tarafından kasabada kapalı sentetik halı saha yapımında sona gelindi. Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Kasabasına kazandırdığı halı sahadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek hizmetlerinin hızla devam edeceğinin müjdesini verdi. Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman ‘’ Kasabamız içerisinde Kapalı Sentetik Futbol Sahasında sona gelindi, bu yatırımımız en kısa süre içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır" dedi.. Sosyal yaşam ve Spor alanı Tatlarin'e renk getirecek diyen Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman; “ "Tatlarin için gençlerine sözümüz vardı. Yaşanılabilir bir Tatlarin için, Osmanlı torunları sağlıklı olsun, kötü alışkanlıklardan uzak dursun diye sosyal yaşam alanları yapacağız demiştik. Artık son rütüşları yapılan ve Çok kısa sürede bitecek tesisimizde yaz kış spor yapılabilecek. Kapalı Sentetik Futbol sahası Şimdiden kasabamıza ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.’’ dedi. 


Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman "Öte yandan, Yapımına Kısa Süre Önce Başlanılan Kuran Kursu Ve Lojman İnşaatımız Son Hızla Devam Ediyor. Maddi, Manevi Desteğini Esirgemeyen Hayırseverlerimize Kasabam Ve Şahsım Adına Teşekkür Ederim" dedi.