Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Birlik Vakfı Nevşehir Şubesinin davetlisi olarak Nevşehir'e geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman Nevşehir’deki gezi ve incelemelerine öncelikle Nevşehir Valiliğini ziyaret ederek başladı.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ziyaddin Cavlak ve protokol mensupları tarafından valilik önünde karşılanan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman tören mangasını selamladıktan sonra Valilik makamına geçti.

Burada bir süre İlimiz Valisi İlhami Aktaş’tan Nevşehir’in durumu hakkında bilgiler alan Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Nevşehir’in il oluşunun 63. Yıldönümünü de kutladı.
Nevşehir Valiliğinde açılan 15 Temmuz resim sergisini de gezen TBMM Başkanı Kahraman “Çok güzel eserler yer almış, Milletçe 15 Temmuz’u unutmamalıyız, unutturmayacağız ve unutmayacağız. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” dedi.