Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi tarafından onbir ayın sultanı Ramazan'ın maneviyatına uygun paylaşımlarda bulunarak müslüman kardeşlerimizi yalnız bırakmıyor.

Ramazan paylaşmaktır. Emanetlerinizi Ramazan Ayının bereketiyle ulaştırmanın huzurunu yaşıyoruz diyen Nevşehir Diyanet-Sen İl Başkanı  Ahmet Aydemir: " Türkiye Diyanet vakfı olarak halini arz edemeyen gerçek ihtiyaç sahiplerine Hayır sahiplerinin emanetlerini ulaştırıyoruz " dedi. 
 

Ramazan ayında “Hiç kimse kimsesiz kalmasın”

Nevşehir Diyanet-Sen İl Başkanı Ahmet Aydemir: "Her yıl Ramazan ayında, milletimizin vakfımıza emanet ettiği zekât ve fitreleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor; Ramazan sevincini milyonlarca Müslüman kardeşimizle birlikte yaşıyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirdiğimiz Ramazan faaliyetleriyle yardımseverlerin Vakfımıza emanet ettiği bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Sosyal ve hayri faaliyetler kapsamında, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşları tespit ederek bu kişilere ayni ve nakdi yardımlar yapıyor, Ramazan ayında zekat ve fitreleri muhtaçlara ulaştırıyor, alışveriş yardım kartı ve gıda yardım paketlerinin dağıtımını yapıyor, iftar sofraları kuruyoruz" dedi.

Kardeşlerini Unutma...

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından kurulan ve geleneksel hale gelen iftar sofralarında bütün Ramazan ayı boyunca yüzbinlerce Müslüman iftar ediyor.