NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, 19.08.2017 günlü 2017/345 sayılı Kararname ile İstanbul'un Bağcılar ilçesine Kaymakam olarak atanan Fahri Nevşehirli hemşehrimiz Mustafa Eldivan'a “Hayırlı Olsun” Ziyaretinde Bulundu ...

Avanos'un eski Kaymakamı ve İstanbul'un Bağcılar İlçesi Kaymakamı Sayın Mustafa Eldivan'ı makamında ziyaret eden Nevşehirli değerli hemşehrimiz Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, kendilerine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Bol bol Nevşehir ve Kapadokya'dan sohbetlerin edildiği ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Kaymakam Mustafa  Eldivan'da, "Kazım Tekin'e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gerek Hacıbektaş , Gerek Avanos İlçelerinde Kaymakamlık ve Gerekse Nevşehir İl Özel İdaresinde Genel Sekreterlik görevleriyle Nevşehirle tanışma ve bu güzel şehrimize hizmet etme şansı yakaladığım için kendimi şanslı ve çok mutlu adlediyorum. Bir kez daha meslektaşım ve değerli hemşehrime ziyareti için teşekkür ediyorum "dedi.

Mustafa Eldivan Kimdir?
​1972 yılında Kayseri de doğdu. Ortaöğrenimini İncesu Lisesinde, Lisans eğitimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.   05.01.1999 da Çorum Kaymakam Adayı olarak görevine başladı. Sırasıyla Mecitözü, Gülnar, Kıbrıscık ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. Dokuz ay süreli mesleki ve lisan eğitimini İngilterenin Nottingham şehrinde Nottingham Üniversitesinde tamamlayan Kaymakam ELDİVAN, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde "6-7 Eylül Olayları Işığında Türkiye’nin Azınlık Politikası ve Yansımaları" konusunda da yüksek lisans çalışması yaptı.   Kemaliye, Doğanşehir, Hacıbektaş, Havran ve Avanos Kaymakamı olarak görev yapan Kaymakam ELDİVAN 04.03.2016 tarihli bakanlık onayı ile de Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Vekaleten atanmıştır.1 Aralık 2016 Tarihli ve 29905 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanan İçişleri Bakanlığı’nın: 2016/861 Karar Sayılı kararnamesi ile İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına atanan Kaymakam Mustafa Eldivan 19.08.2017 tarihli 345 sayılı Kararname ile ilçemiz Kaymakamlığına atanmıştır.