TESAN İLETİŞİM, 2. Yılında da ISAF EXCLUSIVE’de sektörün önde gelen firmaları arasında yerini alarak ürünlerini Başkent Ankara ve Anadolu pazarında görücüye çıktı. 

Isaf Exclusive Ankara - Güvenlik Sistemleri, Hizmetleri Ekipmanları ve Kongresi Fuarına, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'de TESAN İletişim A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Erdoğan'ın özel davetlisi olarak katılım gösterdiler.

Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, "ISAF Exclusive Fuarında Ürgüplü hayırsever hemşehrimiz Bekir ERDOĞAN’ın davetine icabet ettik." dedi.

Telekom ağ donanımları üretim ve satışını yapan Nevşehir firması TESAN İLETİŞİM, 4000’i aşkın ürün çeşidini 15000’den fazla satış noktasında son kullanıcıya ulaştırmaktadır.

06.03.2018 - 08.03.2018 tarihleri arasında Türkiye, Ankara, Ankara Sheraton Oteli ev sahipliğinde gerçekleştirilen Isaf Exclusive Ankara - Güvenlik Sistemleri, Hizmetleri Ekipmanları ve Kongresi Fuarı, bir b2b iş etkinliğidir. Marmara Tanıtım Fuarcılık Organizasyon Reklam ve Ticaret Ltd.Şti. tarafından organize edilen Isaf Exclusive Fuarı Güvenlik, Savunma Sanayi ve Güvenlik sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemektedir.