Bu ay sonundan itibaren Nevşehir – Antalya arası uçak seferlerinin başlatılması ve İstanbul – Nevşehir arası tarifeli uçak seferlerinin sayısının da artırılması ile Kapadokya bölgesinde ciddi bir turist hareketliliğinin yaşanabileceği öngörülüyor.


21 Mayıs ta başlayacak Nevşehir - Antalya uçak seferlerine sahip çıkan Nevşehir halkına özellikle Turizmcilere Dinler Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Yakup Dinler Beye teşekkür ediyoruz.

Türk Hava Yollarından edindiğimiz bilgi ve verilere göre
 ;21 Mayıs 2014 tarihinde başlayacak olan Nevşehir-Antalya seferlerinde gidiş ve dönüşler için daha şimdiden her uçakta 100 koltuk satın alındığı ifade edildi.


Öte yandan 
Türk Hava Yollarından edindiğimiz bilgilere göre Nevşehir-İstanbul Seferlerinde de hiç bir sıkıntı olmadığı gayet iyi işlediği bu konuda herşeyin yolunda olduğu belirtildi. Nevşehir Kapadokya Havalimanında Nevşehir- İstanbul uçuşları ve Nevşehir-Antalya seferlerindeki yoğunluk ve ilgi için memnuniyet verici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Bilindiği üzere Nevşehir-İstanbul seferleri günlük 3 uçuşa çıkartılmış olmasına rağmen gelen talepler gayet sevindirici olarak yorumlanıyor.

FİB Haber Merkezi olarak ilk kez duyurduğumuz Nevşehir-Antalya uçak seferlerine sahip çıkalım haberimiz  kamu oyunda büyük takdir topladı.

Gazetecilik adına yüzde yüz takdir edilecek Gerek Kapadokya bölgemize gerekse bir haber şehre ivme kazandıracak örnek bir destek hareketi ile bu bağlamda FİB Haber Merkezinede  teşekkür ediyoruz denildi.



Bizlerde FİB Haber Merkezi olarak,
 sivil toplum kuruluşları,turizmciler ve Odalarımız tarafından Nevşehir - Antalya uçak seferlerine sahip çıkılmasından dolayı tüm Nevşehir halkına teşekkür ediyoruz.Yine Nevşehir Milletvekilleri, Belediye Başkanı Ünver, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası,Nevşehir Ticaret Borsası ve en önemlisi Türk Hava Yolları Nevşehir Şube Müdürü Osman Taha Küçük'e katkı destek ve yoğun uğraşları için teşekkürü bir borç biliyoruz.