Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin Kapadokya Crowne Plaza’da düzenlediği 5. Büyükelçiler Buluşması, Kahvaltılı Toplantıya katıldı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Büyükelçiler Nevşehir Buluşması kapsamındaheyet, Crowne Plaze Hotel’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Nevşehir Buluşması kapsamında düzenlenen programın son günü,Büyükelçilerin onuruna verilen kahvaltılı toplantıya; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Büyükelçiler, konsoloslar, misyon temsilcileri ve davetliler katıldı.

Vali Aktaş; “UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ndeki Nevşehir’de Kapadokya bölgesinde siz değerli misafirlerimizi ağırlamaktan dolayı çok mutluyum” dedi ve kendilerine teşekkür etti.

Şehrin tarihi zenginlikleri karşısında hayranlıklarını gizleyemeyen konuklar ise, Vali Aktaş’a kendilerini ağırladıkları için teşekkür ettiler.Ülkelerine gittiklerinde de Nevşehir Kapadokya’nın tarihi, turistik ve özellikle doğa güzelliklerini anlatacaklarını ifade ederek, Kapadokya da bulunmaktan duydukları memnuniyeti belirttiler.

Büyükelçilerin bir araya geldiği kahvaltılı toplantıda,ülkeler arası iş birliği fırsatları konuşuldu ve Ajans Tanıtım Filmi hakkında sunum yapıldı.