Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Esnaf Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay beraberinde NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş ile birlikte bir süre önce hayatını kaybeden NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Ali Öbekli’nin annesi Türkan Öbekli için taziye ziyaretinde bulundular.

Hisarcıklıoğlu ; "Allah annemizin mekanını cennet eylesin. Öbekli ailesine taziyelerimi iletiyorum." dedi.


Nevşehir Islah Organize Sanayi Bölgesine giderek Türkiye’nin ilk 1000 şirketi içerisinde yer alan ilimizdeki tek firma olan NEVSAC LTD ŞTİ’yi ziyaret eden Türkiye'de İş Dünyasının önemli 3 Genel Başkanı, NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Ali Öbekli'ye başsağlığı ve taziyelerini bizzat ilettiler. 

NEVSAC LTD ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı ve NTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Ali Öbekli'de
 yoğun programları arasında iş yerimize kadar gelerek acılarını paylaşan ve güç veren TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Türkiye Esnaf Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken'e, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'a, NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız ve NTB Başkanı İbrahim Salaş'a teşekkür etti.

Okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duanın ardından Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet fabrikadan ayrıldılar.