TOBB Toprak Sektör Ürünleri Meclisi adına Bims Sanayicileri Derneği yönetimi Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris GÜLLÜCE’ yi makamında ziyaret etti.

Sayın bakanımızın daveti üzerine 2014 yılının son günlerinde yaptığımız görüşmede sektörümüzün en önemli konusu Yangın Yönetmeliği görüşüldü, petrol türevli asmolen kullanımının denetlenmesi ve yönetmelikle sınırlandırılması konusu anlatıldı. En kısa sürede ilgili genel müdürlerden sunum alacağını söyleyen sayın bakanımız, bimsblok üretimini eskiden beri takip ettiğini sektörü yakından tanıdığını söyledi. Bir anısından bahsederek 1987 yıllarında Nevşehir’ e geldiğini bimsblok üreticisi olarak tanıdığı Nevbims (Yılmaz ÖZALTIN) ın fabrikasını ziyaret ettiğini anlattı.

 Sıcak bir havada geçen görüşmenin sonunda sektörümüze gösterdiği yakın ilgiye TOBB TSÜM heyeti olarak teşekkür edildi. 2015 yılının sektöre hayırlar getirmesi temennisiyle ziyaret sona erdi. Toplantıya Bims Sanayicileri Derneği yönetim kurulu başkanı Seyit KOCA, Başkan yardımcısı Yılmaz ÖZALTIN, Üye Necdet CİVELEK ve dernek Koordinatörü Murat ALTUĞ, TUKDER ve TGÜB üyeleri katıldılar.