TOKİ Nevşehir Merkez 98 konut başvuruları 27 Temmuz'da başlıyor! TOKİ Nevşehir Merkez Kale projesinde 98 adet konut için başvuru süreci 27 Temmuz 2015 tarihinde başlayacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Nevşehir Merkez Kale Etrafı Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 98 adet konut satışa sunulacaktır.


TOKİ Nevşehir Merkez Kentsel Dönüşüm Konutları için başvurular 27 Temmuz- 14 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacak.


Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.


3 oda 1 salon daire tipinden meydana gelen  TOKİ  Nevşehir Merkez Kentsel Dönüşüm Konutları'nın fiyatları 95 bin 670  TL ile 120 bin 773 TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Aylık taksitleri 598'den başlayan Nevşehir Merkez Konutları için 2 bin TL başvuru bedeli ödeniyor. 


Satış duyurusu için tıklayın :


TOKİ Nevşehir Merkez Kale projesi başvuru şartları

Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, bu kişilerin daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış ve kredi kullanmamış olmaları şartları aranacak. Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecek (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç). Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacak.


Satış fiyatları için