TOKİ’yi Çözemeyen Belediye OSB Hayalinde

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde TOKİ konutlarının akıbeti belirsizliğini koruyor. Belediye ilçede TOKİ konutları ortada kalırken, Organize sanayi bölgesi hevesinde.

TOKİ tarafından 2011 Yılında yapımına başlanan ve 2 yılda Teslim edileceği belirtilen 300 Konutluk TOKİ evleri Yüklenici Firmaların sorunları nedeniyle atıl bir durumda kaldı.

Gülşehir'deki TOKİ Konutlarının Üçüncü yılında hala teslimatının yanı sıra hiç bir çalışma yapılmayıp Atıl durumda bırakılması ve herhangi bir bilgilendirme yapılmaması halkın tepkisine neden olmuş durumda.

MHP’li Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Karacaşar Mahallesi ile Tuzköy arasına Organize Sanayi Bölgesi kurmak için çalışmalara devam ettiklerini söyledi. 

Başkan Vahdi Arısoy, Nevşehir Genç İşadamları Derneğini ziyaretinde konuya ilişkin bilgiler verirken, TOKİ Bilmecisinin ne zaman biteceğine, konuyla ilgili Ak Partili Nevşehir Milletvekilleriyle bir görüşmesinin olup olmadığına dair hiçbir bilgi vermedi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca yapımına başlanan, belediyenin yerel seçimlerin ardından Ak Partiden MHP’ye geçişinin ardından atıl bir hale bürünen TOKİ Konutlarının tamamlanabilmesi için belediyenin ne girişimlerde bulunduğuna dair açıklama yapmayan Başkan Arısoy’un bu konuda halkı bilgilendirmesi bekleniyor.