Nevşehir'in Acıgöl İlçesi’ne bağlı Topaç Köyü Muhtarı Yüksel Toprakçı FİB Haber İnternet gazetemizi ziyaret etti. 

Topaç köyü Muhtarı Yüksel Toprakçı ve beraberinde Topaç köyü FİB Haber Muhabiri Adnan Yıldız Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber İnternet Gazetemizi ziyaret ederek,  gazetemiz imtiyaz Sahibi Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ile bir süre sohbet ettiler.  

Topaç köyü muhtarı Yüksel Toprakçı , Öncelikle Geçtiğimiz hafta elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden servis şoförü Mustafa Şahin'in ailesine taziye için köyümüze gelen Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'ın, böylesi bir acı günümüzde bizleri yalnız bırakmadığı için Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan'a teşekkür ediyorum dedi.



Topaç Köyü Muhtarı Toprakçı ;" Öncelikle geçtiğimiz hafta hepimizi derinden üzen Trafik kazasında hayatlarını kaybeden Tüm Öğretmenlerimize ve köylümüz servis şöförü Mustafa Şahin'e Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Yine bu feci kazada yaralanan tüm Öğretmenlerimize de acil şifalar diliyorum." dedi.

Topaç köyü olarak bu kazanın derin sancılarını yaşıyoruz.Acımız büyük ve daha çok sıcak...
Böylesi bir günde bizleri yalnız bırakmayan ve taziyeleri için köyümüze gelen Nevşehir Valimiz Mehmet Ceylan ve Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Ebubekir Gizligider'e acımıza ortak oldukları için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Sayın Valimizle Topaç köyümüz ziyaretinde kendilerine dile getirdiğimiz; Yıllardan beri Ölüm Yolu olarak gösterilen ve en son 3 can kaybı yaşanılan Nevşehir - Acıgöl yolu arasında refüjlerin metal bariyerlerle ayrılması konusunda ki duyarlılığı ve yaklaşımı bizleri son derece mutlu etmiş acılarımızı bir nebze olsun dindirmiştir. Sayın Valimiz Bizlere bu konudaki taleplerimize ilişkin yaptığı açıklamasında, Söz konusu bu yolun çalışmalarının ihalesinin iki ay önce yapıldığı ve en kısa zamanda Bu yolun tamirat bakım onarım orta ve kenar taraflarına demir koruma ve refüjlerin yapılacağı müjdesini verdi. Duyarlılığı için kendilerine teşekkür ediyoruz Allah razı olsun.Allah Devletimize zeval vermesin dedi.

Topaç Köyü Muhtarı Toprakçı bu vesile ile Nevşehir gündemini belirleyen Nevşehir'in en çok takip edilen haber kaynağı olan www.fibhaber.com a da ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.Allah sizlerden razı olsun sizlerin sayesinde oluşturduğumuz gönül köprüsü ile her türlü olaylardan sıcağı sıcağına haberimiz oluyor ,sorumul gazetecilik anlayışıyla yaptığınız haberlerinizle yetkililere anında ulaşabiliyoruz dedi.

Muhtar Toprakçı, son olarakTopaç köyümüzün şuan 1400 civarında bir nüfusu olduğunu en az bir o kadarda İstanbul, Bursa, İzmit başta olmak üzere çeşitli vilayetlerde nüfuslarının olduğunu dile getirerek köyümüze sılai rahim için gelen gurbetçilerimizinde katılacakları yaz ayı için bir organizasyon hazırlıkları içierisinde bulunduklarını bu konuda köyümüzün en büyük gelir kaynağı olarak Sarımsak'la Topaç köyünün bütünleşerek markalaşması için gerekli çalışmalara başlandığınıda ifade etti.