Dinler Group işletmelerinden, Kapadokya’nın Kültür ve Turizm Bakanlığı’dan belgeli “İlk ve Tek Butik Oteli” olan Kayakapı Premium Caves - Cappadocia 6 ödüle, Göreme’de bulunan işletmesi Royal Stone Houses - Göreme ise 1 ödüle layık görüldü.
 
Dünya’nın en güvenilir otel ve seyahat değerlendirme sitesi TripAdvisor’un “Travellers Choice 2018” ödülleri açıklandı. Kayakapı Premium Caves - Cappadocia, toplam 6 dalda ödül kazanarak, rekor kırdı. Göreme’de bulunan Royal Stone Houses ise 1 dalda ödül kazanarak Dinler Group’a toplamda 7 ayrı kategoride ödül kazandırdı. 
 
“Travellers Choice 2018” ödülleri kapsamında Türkiye’den “Dünya’nın En İyi Otelleri” kategorisinde ödül kazanan tek otel olan Kayakapı Premium Caves – Cappadocia ile Royal Stone Houses - Göreme aşağıda detayları verilen ödüllere hak kazandı:
 
Kayakapi Premium Caves - Cappadocia
 
Dünya’nın En İyi 25 Oteli / 12. Sıra
Avrupa’nın En İyi 25 Oteli / 3. Sıra
Türkiye’nin En İyi 25 Oteli / 1. Sıra
Avrupa’nın En Lüks 25 Oteli / 12. Sıra
Türkiye’nin En Lüks 25 Oteli / 1. Sıra
Türkiye'nin En İyi Hizmeti Sunan 25 Oteli / 12. Sıra
 
Royal Stone Houses - Göreme
 
Türkiye'nin En İyi 25 Konukevi / 9. Sıra
 
Konuyla ilgili bilgi veren Dinler Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup Dinler, “Dinler Group olarak Türk ve Kapadokya turizminin Dünya’da “en iyileri” arasında temsilcisi olduğunu görmek bizi gururlandırdı ve çok mutlu etti. Bu ödülleri almamızda emeği olan en başta Kurucumuz - Babamız Merhum Mustafa Dinler olmak üzere olan tüm misafir, çalışan, partner ve dostlarımıza destekleri için çok teşekkür ederiz” dedi.
 
Dinler Group
 
1984 yılında Dinler Mocamp - Nevşehir tesisleri ile temelleri atılan Dinler Group, 35 yıla yakın bir süredir Türk turizmine 6 otel işletmesi, ticari hava balon işletmeciliği ve seyahat acentacılığı dallarında hizmet veriyor.  Dinler Group’un son halkası olan ve Ürgüp halkı tarafından “Yüzyılın Projesi” olarak nitelendirilen Kayakapı Premium Caves – Cappadocia 1 Mayıs 2013 tarihinden bu yana misafirlerini ağırlıyor. Kayakapı Premium Caves - Cappadocia “Travellers Choice 2015” ödüllerinde de Dünya’nın En İyi 25 Oteli kategorisinde 24. sırada yer alarak bu ödülü ülkemiz turizmine kazandırmıştı.