Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Emanet, Nevşehir’i ziyaret ederek, bir takım gezi ve incelemelerde bulundu.

TÜGVA Genel Başkan Emanet beraberindeki Genel Başkan Yardımcıları ile birlikte, Nevşehir Temsilciliği tarafından hazırlanan ziyaret programına katıldı.

Sabahın erken saatlerinde beraberinde Genel Başkan Yardımcıları ile birlikte Nevşehir’e gelen Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Emanet, burada TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı ile birlikte ilk olarak Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ ı makamında ziyaret eden İsmail Emanet, TÜGVA’nın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Daha sonra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e nezaket ziyareti gerçekleştiren Genel Başkan Emanet ve beraberindeki heyet  Ünver’ekendilerini, vakfı ve faaliyetlerini anlattı.
TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliği tarafından hazırlanan programlar doğrultusunda, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı da ziyaret eden Genel Başkan Emanet, samimi sohbetinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Dolu dolu geçen ziyaret programı kapsamında Genel Başkan Emanet, son olarak TÜGVA Nevşehir İl Temsilcilik binasında kendisini bekleyen, yönetim kurulu üyeleri Lise ve Üniversiteli öğrencilerle hasbihal etti. İsmail Emanet'in ağzından TÜGVA'yı dinleyen öğrenciler, ziyaretten dolayı çok memnun kaldılar. Vakıfla ilgili sorular soran öğrenciler, Emanet ile sohbet etme fırsatı buldular.