Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Nevşehir'de TÜGVA binasının açılışına katıldı. Nevşehir Sahil Sokak Atatürk Caddesi' ndeki TÜGVA'nın açılış törenine, Bilal Erdoğan'ın yanı sıra Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti  Nevşehir Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir AK Parti 27. Dönem Milletvekili adayları Yücel Menekşe ve Emre Çalışkan, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar,AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz,AK Parti Kadın kolları Başkanı Ayşe Bilgiç,Belediye Başkanları, sivil toplum teşkilatlarının başkan ve yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Nevşehir Belediyesi Mehter Takımı gösterisinin ardından TÜGVA Nevşehir Şubesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Elverişsiz hava şartları nedeniyle bina içerisinde gerçekleştirilen açılış sonrası,  TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan burada yaptığı konuşmasın da, "Geleceğin Gençlerin Elleri Üzerinde Yükseleceğini" dile getirdi.

Erdoğan, “Türkiye Gençlik Vakfımızın Nevşehir temsilciliği, Nevşehir’deki tüm genç kardeşlerimize bir yuva olacaktır. Onların arkadaşlarıyla buluşacakları, çalışmalara katılacakları, eğitim alacakları bir yer olacak.  Allah izin verirse en faal, en aktif şekilde çalışmalarını arzu ediyorum. Gençlik merkezileri, yurtları ve çalışma alanları ile gençlerimiz tüm ihtiyaçlarına cevap verecektir. Gençlerimizin aynı zamanda iyi vakit geçirdiği TÜGVA, alışılagelmiş derneklerden fazlasıdır. Bizler gençlerimizin kendi projelerini hayata geçirmelerini istiyoruz. Burada yapılan çalışmalar, projeler büyüklerin onayını beklemeyecek. Vakfı yöneten genç arkadaşlarımız bu projeleri yürütecekler. Biz şuna inanıyoruz; genç kardeşlerimize imkan verilip, önlerini açarsak evvel Allah bu gençlerimiz bizim yüzümüzü kara çıkarmaz. Hayal edemeyeceğimiz işlere imza atacaklar. Bu anlamda vakfımızın da önümüzdeki dönemde çok daha hızlı büyüyeceğini düşünüyorum. Bir milletin yeniden uyanışını temsil eden gençleri burada görüyoruz” şeklinde ifade etti.

AK Parti 26.Dönem Milletvekili ve 27.Dönem Nevşehir 1. Sıra Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz de; "Tügva Nevşehir İl Temsilciliğimizin açılışını Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sn Bilal Erdoğan’ın ve TÜGVA Genel Başkanı Sn İsmail Emanet’in teşrifleriyle gerçekleştirdik.‬ “Gençler, geleceğimizdir. Gençlerimizin geleceğe güvenle yürümesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sağanak yağmur ve dolu nedeniyle proğramın açılış töreninde bir takım asaklıklar meydana geldi. Bu yüzden açılış proğramı TÜGVA Nevşehir şubesi hizmet binasında sade bir törenle gerçekleştirildi.