Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Nevşehir İl Temsilciliğine AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hüsamettin Ellialtı atandı.

Merkezi İstanbul’da bulunan, Genel Başkanlığını İsmail Emanet’in yaptığı ve kısa adı  TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı’nın Nevşehir İl Temsilciliğine Beden Eğitimi Öğretmeni, Gençlik lideri ve AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hüsamettin Ellialtı getirildi.

1988 Nevşehir doğumlu olan Ellialtı, ilk ve orta öğrenimini Nevşehir’de tamamladıktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi Fakültesi’nden mezun oldu. Nevşehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nde Gençlik Liderliği yapan Ellialtı, halen Ürgüp Gençlik Hizmetleri Spor İlçeMüdürlüğü Gençlik Merkezi’nde gençlik liderliği yapmakta.

Nevşehir’de çeşitli sivil toplum, dernek ve vakıflarda aktif görev alan Hüsamettin Elliatı, 2014 yılından bu yana AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kollarında sosyal işler başkanlığı, SKM Sorumluluğu ve halen Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevinde bulunmaktadır.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Tarih Bölümü Tezsiz Yüksek Lisans Eğitimine devam eden Hüsamettin Elliatı, amaçlarının gençleri daha donanımlı ve irfanlı birer birey olarak yetiştirmek olduğunu söyledi.

“Üzerimize aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz” diyen Ellialtı; “Sayın Genel Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Üzerimize aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Yüklendiğimiz bu sorumluluk Nevşehir’imiz ve genç kardeşlerimiz için hayırlara vesile olur inşallah. Nevşehir'imizin geleceği için tüm genç kardeşlerimizle el ele omuz omuza çalışacağız. Bana bu süreçte destek olan ve hiçbir zaman yalnız bırakmayan Sayın AK Parti Nevşehir İl Başkanımız Mehmet Ali Tanrıver’e, Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’e, Nevşehir Belediye Başkanımız sayın Hasan Ünver’e, ve değerli abim manevi desteğini benden hiçbir zaman esirgemeyen Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Rauf Yanar’a teşekkür ediyorum” dedi.