TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliği gençlere yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda İşaret Dili Eğitimleri düzenlenecek.
TÜGVA Nevşehir İl Temsilciliği binasında verilecek eğitimlerde, geleceğin teminatı gençlerin eğitim hayatlarını destekleyecek, ahlaki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak etkinliklerinin devamlı hale geleceği bildirildi.
TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, yaptığı açıklamada,  etkinliklerine bir yenisi daha eklediklerini belirterek, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, merhametli, başarılı ve sorumluluk sahibi gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.
ELLİALTI “ Vakfımızda İşaret Dili kursunun yanı sıra Hafta sonları devam eden Osmanlıca, Kur’an, Fizik, Kimya ve biyoloji kurslarının da olduğunu” belirtti.
İşaret Dili eğitimlerine her yaştan gencin katılabileceğine dikkat çeken Ellialtı, “Türkiye Gençlik Vakfı olarak öğrencilerimizin okul yorgunluklarını çeşitli aktivite ve oyunlarla atacakları, arkadaş bağlarını kuvvetlendirecekleri, eğlenirken de kendilerini ahlaki ve manevi olarak geliştirmeyi ihmal etmeyecekleri programlarımıza hayırlısıyla başladık. Öğrencilerimizin ve genç kardeşlerimizim zihinsel, fiziksel ve ahlaki gelişimlerine bir nebze de olsa katkıda bulunarak, eğlendirirken aynı zamanda öğrenmelerini sağlamayı hedeflemekteyiz. Tertiplediğimiz İşaret Dili eğitimlerimiz hafta İçi Pazartesi ve Salı Saat:19:00’da İl Temsilciliği binamızda yapılacaktır. Tüm Nevşehir’li kardeşlerimizi bekliyoruz” dedi.
Adres: ADRES: Yeni Mahalle Milli İrade Caddesi Sahil İş hanı No: 18/1 Merkez / Nevşehir
Kurs İçin İletişim Numaramız: 0554 220 152 20 44