Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen TÜGVA Gençlik Buluşması'na Nevşehir TÜGVA teşkilatı da tam kadro katıldı.

81 İlden Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) üyeleri ve temsilcilerin katıldığı buluşmaya Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin ELLİALTI da katıldı.


Program öncesi konuşan TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Hüsamettin Ellialtı, “TÜGVA’lı gençler olarak dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmak üzere yollardayız. Reis’imizin talebeleri ve Asımın Nesli olarak onun davasına biz de baş koyduk. Gençliğin önünü açan bir Reis’imiz var. RABBİM REİS'imizi başımızdan eksik etmesin Ülkemizi karanlık günlere sürüklemek isteyen şer odaklarını bertaraf etsin. Zulüm gören kullarını zalimlerin şerrinden korusun inşallah ” dedi.

Ellialtı yaptığı açıklamasında;  TÜGVA olarak teşkilatimız ile birlikte bugün saat 15:30'da Milletin ve Gençliğin evi olan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Teşkilat Buluşması Programında bir araya geldik.