Nevşehir'in Siyasileri, Bürokratları, STK'ları ve çok değerli okuyucularımız 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle www.fibhaber.com'u unutmayarak kutlama ve tebrik mesajları ile günümüzü unutmadılar.

Gerek Telefon açarak, gerek çiçek göndererek, gerek mail atarak ve gerekse gazetemizin ofislerine yaptıkları ziyaretlerle bizi yalnız bırakmayan herkese FİB Haber İnternet Gazetesi çalışanları olarak sonsuz teşekkürler ediyoruz.

​Yaz kış demeden halkın haber alma hakkını halka iade ederek, halkın sesi ve gören gözü olmayı hedefleyen FİB Haber.Com, “Halkın yanında haktan yana olan” çizgisiyle, halkımızın güven duyduğu haber mecrası ve Nevşehir'de en çok takip edilen medya kuruluşu olarak, Dünyaca ünlü arama motoru Google Analitick verilerine göre yine 1. Numara olmanın haklı gururunu yaşıyor. 

GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLAYAN DOSTLAR “TEŞEKKÜRLER..”

Nevşehir'in sesi ve sitesi www.fibhaber.com 10 Ocak Dünya çalışan gazeteciler gününde de unutulmadı!

Tüm Gönül dostlarına teşekkürler...

Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber.Com olarak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile, günümüzü telefon ile, çiçek göndererek, mesaj çekerek kutlayan, başta Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş'a, Nevşehir Milletvekillerimize, Belediye Başkanı Hasan Ünver'e, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli'ye, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'a, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'a, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız'a, İl Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Muhammet Çömçe'ye, İl Sağlık Müdürü Rahim Ünlübay'a, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'e, NEVBİAD Başkanı ve Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin'e, TKDK İl Koordünatörü Murat Asiltürk'e, Eski Nevşehir Milletvekilleri Abdulkadir Baş'a, Mehmet Elkatmış'a, Rıdvan Köybaşı'ya, Mahmut Dede'ye, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya'ya, CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Görmez'e, Nevşehir Baro Başkanı Av. Necmi Öncül'e, Kapadokya Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Yakut'a, Versa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Vergiveren'e, Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci'ye, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe'ye, Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler odası başkanı Şerafettin Arslan'a, NTB Meclis Başkanı Mehmet Havalı'ya, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce'ye, NEVESOB Başkanı İsmail Ördü'ye, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'a, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı'ya, Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven'e, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'a, Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce'ye, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit'e, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli'ye, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'ya, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan'a, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu'ya, Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma'ya, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz'a, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman'a, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik'e, KAPTİD Başkanı Yakup Dinler'e, İHH Nevşehir Başkanı Baki Öncel'e, NESİAD Başkanı İlhan Kahraman'a, Göreme Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Mustafa Durmaz'a, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici'ye, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'a, Eğitim Birsen Başkanı Mustafa Özdemir'e, Nevşehir Marangozcular Odası Başkanı Vedat Ramazan Korkmaz'a, Genel Sağlık -İş Sendikası Nevşehir İl Temsilcisi Sadık Doğrul'a, GÖRBİR Dernek Başkanı Erol Mutlu ve Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran’a, Nevşehir Lisesi nden Ahmet Rıfat Varol'a, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Güzeller'e, İş Adamı Musa Ertaş'a, DERSİAD Başkanı Ercan Civelek'e, Necdet Civelek'e, Turizmci Serkan Başar'a, Ortahisar OPET İşletme Sahibi eğitimci Ahmet Köksal'a, Uçhisar Antikite'den Mehmet Yoğuran'a, Antalya'dan Nevşehirliler Dernek Yönetimi Bilgin Peker'e daha isimlerini unuttuğumuz tüm kişi ve kurumlara çalışan, çalışmayan, emekliye ayrılan tüm gerçek GAZETECİ meslektaşlarımız adına sonsuz teşekkür ederiz.

Bu vesile ile hayatlarını kaybeden değerli meslektaşlarımız Nihat Saçan ve Mustafa Sertbakan'a Allah'tan rahmet diliyoruz.

Ayrıca işini hakkaniyetle yapan gerçek gazeteci meslektaşımızında bu özel günlerini kutluyoruz.


HUCURAT-6 Ayeti Türkçe Kuran Mealinde;

(49/HUCURÂT-6: Ey iman edenler! Eğer bir fasık size bir haber getirirse onun aslını araştırın. Yoksa bilmeden bir kavme sataşırsınız da yaptığınıza pişman olursunuz.)


İnşallah nefsiyle hareket edip, yanlışa düşenlerde doğruyu bulur görürler. Allah onları ıslah etsin... Onları Allah'a havale ediyoruz.

Sözün Özü:

Nevşehir'in en çok takip edilen meyda organı www.fibhaber.com olarak Biz, Hiçbir kişi yada kurumu haksız yere belli bir beklenti ve menfaat için eleştirmedik.
Hak etmeyen Kimseye şapka çıkartmadık, kimseye el, avuç açmadık, dilenmedik, yalakalık yapmadık, tehditle şantajla, yalan , dedikodu , iftira yada mesnetsiz çirkin haberlerle belli çıkarlar için kimseye bel altından vurmadık böyle haberler yapmadık. Sevdiğimiz ve değer verdiklerimizi "Ya adam gibi Allah rızası için sevdik, yada hiç muhatap alıpta adam yerine koymadık". 

Çala kalem değil, hep insan odaklı yürüttüğümüz çalışmalarımızda, Yaradanı hep hoş gördük yaradandan ötürü mantığıyla insanları karşıladık, selamladık ve ederiyle ya kucakladık yada uğurladık...

Vicdanı ve merhameti yüreğinde, Kalemimizi hep doğrudan yana kullandık.

Elbetteki, hatalarımız olmuştur, ama şu üç günlük dünyada kin, nefret gibi şeytani ve nefsi duygularla art niyet ve kast ederek kimseye karşı asla yanlışımız olmadı, olamaz.

Zira Biz Devletine, Milletine , Ülkesine bağlı bu aziz vatanın birer evlatlarıyız. Her zaman yine gururla söylüyoruz: Biz Nevşehirliyiz...

Ve yine altını çizerek söylüyoruz "Biz, Tarafız, taraflıyız" ama her zaman Memleket menfaatinden yana tarafız haktan hakikatten haklıdan yanayız.

Farklı, İlkeli Basın anlayışı ile Şimdiye kadar Halkımızın hassasiyetleri her zaman bizlerin hassasiyeti olmuştur. İşte bu yüzden herkesin güven ve saygı duyduğu duyduğu, Nevşehir'de en çok takip edilen ve en çok okunan medya organı olduk. Bu yüzden hakkımızda "lanet değil, hep dualar" okundu... 

FİB Haber ailesi olarak bir kez daha çalışan ve çalışmayan bütün gazetecilerin gününü kutluyoruz.

Son olarak, Nevşehir'de bizi bilen bilir, bilmeyen de nasibinde varsa öğrenir o kadar!   NOKTA...