Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir’de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile yemekte bir araya geldi.
Nevşehir’de faaliyet yürüten yazılı ve görsel basın mensuplarıyla birlikte, internet medyası ve radyo yayıncılarının da aralarında bulunduğu basın mensuplarıyla ile bir araya gelen Mustafa Uğur, yemek öncesi "Yıllardır koşulsuz şartsız bizim sesimiz olan tüm basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, onlarla bir arada olmaktan onur ve gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.
Mustafa Uğur’a ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi yöneticilerine düzenlemiş oldukları nazik yemekten ötürü teşekkür eden Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, "Nevşehir’e geldiğim günden beri şahsıma ve gazeteme desteğini ve dostluğunu hiçbir zaman geri çekmeyen Mustafa Uğur’a teşekkür ediyorum. Biz gazeteciler adına kendisini her zaman ulaşılabilir, bizlerle iç içe olan, çalışmalarıyla takdir edilen bir isim olarak gördük. Kayseri’de görev yapan basın mensubu arkadaşlarıma ve dostlarıma her şehre bir Mustafa Uğur gerekir diye gururla söylemişimdir" dedi.
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca’nın konuşmasının ardından Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici adına konuşan Tolga Karaca ise, "Nevşehir’in sorunlarına parmak basan, eksikleri ve yanlışları korkusuzca dile getiren hatta bazen basın mensubu arkadaşlarımızın bile göremediği konuları dile getirerek topluma önemli kazanımlar bulunan Mustafa Uğur’ teşekkür ediyoruz. Basın mensuplarıyla olan samimi ilişkilerini hiçbir zaman bozmayan, desteğini her an hissettiğimiz Mustafa Uğur kimliği bu şehir için ciddi anlamda bir kazanımdır. Bu anlamda sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" ifadelerinde bulundu.
Uğur, düzenlenen yemek sonrası basın mensuplarıyla ülke gündemi ve Nevşehir ile ilgili önemli konularda sohbet ederek, yakın süreçte yaşanan gelişmeleri de değerlendirdi.