NEVŞEHİR(MHA) 2015 ÖSYS sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversite kazanan öğrenci ve velilerin en büyük sorusu, üniversitelerin bulunduğu ildeki yurt, sosyal hayat, kiralık ev ve kayıt işlemleri olmaya devam ediyor.

Bu yıl üniversite sınavında başarılı olarak, tercih işlemlerini tamamlayan ve tercihlerin sonuçlanmasının ardından yaşadığı il dışındaki illerde üniversite kazanan öğrenci ve velilerimize yine en büyük desteği Türk Eğitim-Sen ailesi vermeye devam edecek.

Üniversitelerin bulunduğu ildeki sosyal hayat, özel ve devlet yurtları, kiralık ev, üniversite kampüslerinin fiziki ve sosyal yapısı, kayıt işlemleri, kayıt işlemleri için gidildiğinde konaklama yapılacak tesisler gibi bir çok konu hakkında internetten araştırmalara başlayan veli ve öğrencilerin akıllarındaki sorulara cevap verecek şüphesiz ki en büyük kurum Türk Eğitim-Sen Şubeleri.

Sendikacılık prensibini yalnızca memurun sosyal ve mali hakları üzerine kurmayan Türk Eğitim-Sen, bu yıl da başta eğitimciler olmak üzere tüm vatandaşlarımıza adeta danışmanlık hizmeti vermeye devam edecek.

Bunun için tek yapmanız gereken kazandığınız üniversitelerin bağlı bulunduğu Türk Eğitim-Sen Şubeleri ile elektronik ortam ya da telefon ile irtibat kurmak yahut Türk Eğitim-Sen Şube binalarını ziyaret etmek.