Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Sağlık Kurumlarına yapmış olduğu ziyarette Hasta ve Hasta yakını Annelerinde Anneler Gününü kutladı.


Şube Başkanı Turgay Çetin, Annelere Anneler Gününü için ;

Hayatımızda özel günler arasında belki de en anlamlısı olan "Anneler Günü" çeşitli etkinliklerle kutlanılması gerektiğini ifade etti.

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin tüm özel günlerde olduğu gibi Anneler gününde de hastaları unutmadı. Annelik heyecanını yeni yaşayanların yanı sıra, serviste yatan hastalar ve çalışan anneler de ziyaret edilerek karanfil takdim edildi. Anneler günü nedeniyle gördükleri ilgiden memnun olan hasta ve hasta yakınları, böyle anlamlı bir günde hatırlanmanın kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, beyaz meleklere teşekkür ettiler.

Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin Anneler günü nedeniyle yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Bu gün, varlığımızı borçlu olduğumuz, yetişip bugünlere gelmemizde büyük emekler veren, bizleri koruyup gözeten, karşılıksız sevginin, fedakârlığın, şefkatin ve merhametin en canlı örneği olan annelerimizin günüdür. Dünyaya geldiğimiz andan itibaren tek düşüncesi evlatları olan ve haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz, yüreği sevgiyle dolu tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyor, hürmetle ellerinden öpüyor, sağlıklı günler diliyorum". ifadesin de bulundu.