2014 Yılı Türk Telekom İl Müdürlükleri Yarışması’nda birincilik ödülünü Nevşehir'e getirme başarısı gösteren Türk Telekom Nevşehir İl Müdürü Yavuz Yapar,  beraberindeki Türk Telekom Santral Şef Teknisyeni Ali Osman Subaşı ile birlikte Nevşehir'in İnternet gazetesi FİB Haber Merkezimizi ziyaret etti. 

Ziyaret esnasında Türk Telekom’ un çalışmaları ile ilgili FİB Haber gazetemiz imtiyaz sahibi İbrahim Uysal ve Kurucumuz - Yazı İşleri Müdürümüz Fikret Çapacı’ ya bilgi aktaran Yapar, Türk Telekom’ un çağdaş, modernizasyona ayak uydurarak hizmet verdiğini ve Türk Telekom personelinin hizmetin ifasında tecrübesiyle vatandaşlara en iyi hizmeti sunduklarını belirtti. 

Yapar, Nevşehir'in her noktasında artık hızlı internet bağlanmasının daha kolay olduğunu söyledi.

“Şu anda haberleşme sektöründe en rekabetçi fiyatlar dakika ücretlerinin ucuzluğu Türk Telekom’da diyen Yapar, ayrıca Yeni telefon ve internet bağlanma isteği 24 saat içerisinde gerçekleştirilmektedir.”dedi. Yapar, ziyarette Telekom çalışmaları hakkında ve internet, fiber alt yapı ve tv bu konularında bilgilendirdi.

İl Müdürü Yapar, Yerel basının önemine ve FİB Haber İnternet Gazetesi’nin yerel basındaki yerine değindi. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Yapar, ayrıca FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmenimiz Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'ı başarıları için tebrik etti.

Bizde FİB Haber Merkezi olarak Türk Telekom Saha Yönetimi Başkanlığı’nın Türkiye çapındaki il müdürlükleri arasında 2014 yılı için oluşturulan yeni hedefler çerçevesinde düzenlediği, yüksek müşteri memnuniyeti, verimlilik ve gelir hedefli performans yarışmasında Nisan 2014 birincilik ödülünü Nevşehir İl Müdürlüğüne getiren İl Müdürümüz Sayın Yavuz Yapar ve ekibini kutluyor başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. 


FİB Haber.Com İnternet Gazetesi olarak ziyaretleri nedeniyle Türk Telekom Müdürümüz Yavuz Yapar a teşekkür ederiz.